Vanhan naisen vittu siilinjärvi

vanhan naisen vittu siilinjärvi

(Lieto) (KRA) Kyllä saatana tanssiin taivuttaa ja korttia lyömän opettaa. (Ylihärmä) (KRA) Nälkä rantamyllyt syksyllä jauhaa. ( Hollola ) (PLK) Noijat ja noitain noijuttajat ei piä taivhan valtakuntaa perimän. (Hirvensalmi) (KRA) Tupa on tehty tulla mieste, talli seisoo hevoste. (Noormarkku) (KRA) Ei raskaat kahleet kalise. (Mynämäki) (KRA) Oja on pellon herra. (Kuolemajärvi) (KRA) Annetaa annetustai, vuan ei tieltä löyvetystä. (Leppävirta) (KRA) Pilkka köyhän ilosta, riemu vanhan kuolemasta. (Tohmajärvi) (KRA) Yläppä sen hiiren hiiren mieli tekis kun vehnäauman pälle. (Kuivaniemi) (KRA) Parempi ruumiin lepo kuin tyhjä vaellus. (Savonlinna) (KRA) Heleppua heiniaikaa, kun ei tarvitte muuta, kun niittä ja haravoora. (Rantasalmi) (KRA) Hukkaan män hyvät maltaset pahan akan taikinassa. (Ullava) (KRA) Ei alutonta virttä eikä perätöntä asjaa. (Suomussalmi) (KRA) Suola ei muotoo rikok. (Liperi) (KRA) Pa akka asialle, me itte perässä.

Tinder ilmainen sensuelli hieronta

(Liperi) (KRA) Itkekön vittu, joll on palio vettä ja pitkät silimäripset. (Siikainen) (KRA) Nahkaa se on rajakin. (Kiuruvesi) (KRA) Rakkaus vetä kuin viisi paria härkiä. (Särkisalo) (KRA) Ensmänen silkkiin, viimänen housunpunttiin. (Haapavesi) (KRA) Ei piika ol ihminen eik harakka lintu eik roppinen astii. (Lappajärvi) (KRA) Yks suu kullai. (Liperi) (KRA) Vanaha suola janottaa. ( Orimattila ) (KRA) Kestiähän ne jäniksennahkaset rahkietkiv vaikka kymmenev vuotta, josei niit käytetä. (Rautavaara) (KRA) Akaksi välttä rumemppii, kaunis siinä pilalle mänöhii. (Sippola) (KRA) Kylmän tählen ei tahlo laiska kyntä, jonka tählen elonaikansa kerjä. (Härmä) (KRA) Hauskempi nauravan suuhun on katsoa kuin itkevän. (Suistamo) (KRA) Ylensyönyttä röhtättä. (Naantali) (KRA) Rahalla saa ja hevosella päsee. (Oripä) (KRA) Paska lapsen patja.

vanhan naisen vittu siilinjärvi

( Hollola ) (PLK) Sattuu se lusikka joskus suuhun sokkeellekin. (Nurmes) (KRA) Hevonen paha harjaltansa, akka paha hiuksiltansa. (Pohjois- Savo ) (KRA) Hevosen pitäpi vetämän ja miehen pitä tietämän. ( Ähtäri ) (KVL) Puhtaus on pual ruakka. (Pudasjärvi) (KRA) Se on sen herkumpata minkä serkumpata. (Mynämäki) (KRA) Hepo hellii varsaansa, vaimo vatsansa väkeä. (Koivisto) (KRA) Kell on akka, sill on vakka. (Pielavesi) (KRA) Mies on isäntä talossa vaikka penkin alla. (Inkeri, Soikkola) (KRA) Elä laske lauvantaina, susi syöpi sunnuntaina, mato pistä muanantaina! (Mouhijärvi) (KRA) Pajassa ja pappilassa asiat tiettän. (Vimpeli) (KRA) Paska nime anta, mut mies nimen kanta.


Sihteeriopisto forum www hairy pussy

  • Transvestiitti seuraa alapään sheivaus
  • Suomi sex chat kolmi wixsite com tantramassage
  • Suomi sex video seksitreffit hieronta
  • Seksipalvelut suomalaisia porno tähtiä
  • Amatööri seksi videot naiset masturboi